آشنایی با انواع کفپوش مناسب هتل

دوشنبه 31 شهريور 1399
8:40
carpet

محبوب ترین انواع کفپوش هتل

کفپوش یک اصطلاح عمومی است که به هر نوع پوشش مورد استفاده در کف به طور دائمی یا موقتی گفته می شود. به عنوان مثال ، سنگ یا سرامیک نوعی از کفپوش های دائمی هستند. فرش و موکت و کفپوش های پی وی سی از نوع انواع کفپوش هتل موقتی به حساب می آیند. البته در این دسته بندی می توان لمینیت را به عنوان کفپوش موقتی نیز در نظر گرفت. چرا که به صورت تایلی و بدون چسب روی کف نصب شده و در هم چفت می شوند. هر زمان هم که بخواهید، می توانید چفت ها را باز کرده و لمینیت ها را در مکان دیگری نصب کنید. در ادامه با محبوب ترین انواع کفپوش هتل آشنا می شویم.

  1. بتن

  2. بتن یکی از دم دستی ترین ایده ها برای پوشاندن کف هتل است. اما اشتباه نکنید. این نوع از کفپوش به هیچ عنوان دمده و قدیمی نیست. در حال حاضر کفپوش های بتنی در کف هتل ها را می توان با انواع رنگ ها ترکیب کرد و یک سطح جذاب از نظر بصری ایجاد کرد که چشم را بنوازد. به علاوه ، لازم نیست که راهروها یا کف اتاق ها را با بتن برهنه رها کنید.بتن می تواند برای حیاط و محوطه های باز مناسب باشد، اما در فضاهای داخلی بهتر است بتن را با موکت یا فرش بپوشانید. هزینه بتن کاری کمی بالا است اما در عوض عمر آن نیز به همان اندازه طولانی است. تمیز کردن سطوح بتنی با استفاده از آب نیز به سادگی انجام می شود.
  3. کاشی و سرامیک

  4. کاشی و سرامیک با توجه به کیفیت ، می توانند بازه قیمتی از ارزان تا گران را در بر بگیرند. سرامیک های فوق العاده با کیفیت قیمت بسیار بالایی دارند و برای پوشاندن کف هتل ها با مساحت بالا به صرفه نیستند. در عوض کاشی و سرامیک های میان رده ، قیمت معقول تری دارند.مزیت کاشی و سرامیک برای پوشاندن کف هتل این است که با کمی آب در چشم برهم زدنی برق می افتند. به علاوه ، در صورت آسیب دیدن یک یا چند عدد از کاشی ها ، می توانید آن را جایگزین کنید. کاشی و سرامیک در مقایسه با سایر انواع کفپوش هتل ، تنوع چشمگیری از طرح و رنگ دارند و ارزش بصری آن ها نیز بسیار بالا است.
  5. پی وی سی

  6. کفپوش های پی وی سی ، به شکل رولی یا تایلی در بازار وجود دارند. این کفپوش ها قطر بسیار اندکی دارند –در حد 0.5 میلی متر- و برای نصب نیاز به زیرسازی دارند. البته خبر خوب این است که کفپوش پی وی سی را می توان روی هر سطحی از جمله سرامیک ، سیمان و موزائیک نصب کرد.نکته مهم این است که سطح زیر کفپوش صاف و تراز باشد و اثری از برجستگی و فرورفتگی در آن دیده نشود. این کفپوش ها معمولاً با طرح چوب ساخته می شوند و ظاهری شبیه به لمینیت یا پارکت دارند. اما طبیعی است که این محصولات در دسته کفپوش های لوکس به حساب نمی آیند. در عوض ، تمیز کردن آن ها ساده است ، قیمت مناسبی دارند و با صرف هزینه اندک به عنوان یکی از انواع کفپوش هتل ، طرح و رنگ چوب را به کف هتل هدیه می دهند.

  7. موکت

  8. موکت ها یکی از جذاب ترین گزینه ها در بین انواع کفپوش هتل محسوب می شوند. می پرسید چرا؟ موکت ها به نسبت فرش ، سرامیک و بتن ، بسیار کم هزینه هستند. آن ها را می توانید در اتاق ها و راهروها نصب کنید و از فضای نرمی که برای قدم زدن ایجاد کرده اید، لذت ببرید.به علاوه موکت ها در زمستان گرم تر هستند. یکی از ویژگی های مثبت موکت ها این است که نصب آن ها زمان زیادی طول نمی کشد. حتی نصب موکت از نصب کفپوش های پی وی سی هم ساده تر است.از آنجایی که تنوع رنگ و طرح در موکت های هتلی بسیار بالا است، غیرممکن است که موکت مناسب هتل خود را پیدا نکنید. اما مسئله ای که برخی از افراد را نسبت به خرید موکت هتلی دلسرد می کند، در خصوص لکه شدن آن ها است. موکت ها به سادگی لکه می شوند و بعد از چند سال نیاز به تعویض دارند. بهتر است حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که هرچه کیفیت موکت بالاتر باشد ، دوام آن نیز به مراتب بالاتر خواهد بود و در طول زمان ، هزینه کمتری برای تعویض کفپوش خود نیاز خواهید داشت.

    به علاوه ، در صورت لک شدن موکت ها ، با شامپو فرش یا لکه برها می توان به سرعت تمیزی را به آن برگرداند تا نیازی به تعویض موکت اتاق یا راهرو نداشته باشید. خصوصاً اگر در مناطق مرطوب و نزدیک به دریا هستید، موکت ها رطوبت را جذب کرده و از ایجاد سرما جلوگیری می کنند.

    یکی دیگر از مزایای موکت به عنوان یکی از انواع کفپوش هتل را می توان عایق صدا بودن آن و همچنین جلوگیری از ایجاد صدا در راهروها دانست. این مساله در راهروی بین اتاق ها که محل استراحت مسافران است از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

  9. لمینیت

  10. لمینیت ها از کفپوش های محبوب اروپایی هستند که به سرعت در آمریکا و سایر نقاط دنیا به محبوبیت رسیده اند. همان طور که گفتیم نصب آن ها نیاز به چسب ندارد و تایل های لمینیت را می توانید در هم چفت کنید. قیمت لمینیت ها اندکی بالا است که این مسئله باعث می شود آن را برای مناطقی که رطوبت بالا است و چوب دچار پوسیدگی می شود ، مناسب ندانیم. در عوض لمینیت ها در برابر سوختگی و خراش مقاومت بالایی دارند.

  11. سنگ

  12. سنگ ها از جمله لوکس ترین انواع کفپوش هتل هستند که برق و شکوه ویژه ای را به فضای هتل می بخشند. در عوض ، قیمت آن ها بالا است و تمیز کردن آن ها نیز نباید با مواد شیمیایی یا ترکیبات اسیدی صورت بگیرد. کفپوش های سنگ برای افزایش گیرایی لابی هتل که در آن ها لازم است بیشترین تأثیر را روی مسافران از راه رسیده بگذارید ، ایده آل هستند.


منبع: شرکت زت کارپت


[ بازدید : 48 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به carpet است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]